Kereskedelem, értékesítés

Telefonos értékesítő munka Kazincbarcikán versenyképes fizetéssel

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Kazincbarcika
2017. 06. 22. 14:21
Jelentkezem

Gyógynövényes termékek gyártásával, értékesítésével foglalkozó cégünk célja, hogy komfortosabbá tegyük, megkönnyítsük az emberek mindennapjait.

Családbarát, rugalmas munkahely vagyunk: 4, 6, vagy 8 órás munkaidőben is tudsz nálunk dolgozni, az Irodavezetővel való megegyezés szerint. Amennyiben szeretnéd a lehető legtöbbet megadni a családod számára és olyan munkahelyet keresel, ahol kitartó munkával egy magasabb jövedelmet is elérhetsz, akkor nálunk a helyed! Rugalmas munkaidőben dolgozunk és tekintettel vagyunk a felmerülő családi elfoglaltságra is.

Ez nem egy szokványos értékesítői állás! Sok kihívást, tanulást, fejlődést jelent számodra!

Csapatunkban akkor fogod jól érezni magad, ha: – Empatikus személyiség vagy – Jó kommunikációs készséged van – Szorgalmas vagy

Amit mi nyújtunk mindezért: – Ingyenes képzés, betanulás – Korrekt fizetési rendszer – Motivációk, közös rendezvények, jutalmak – Vidékieknek utazási támogatás – Rugalmas munkaidő, segítőkész vezetők

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el az Önéletrajzod, vagy jelentkezz telefonon!

Jelentkezés: telemarketing.naturcomfort@gmail.com illetve 06/20 268-1683 számon.

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.